Vietnamees Restaurant An-Nam Tiel

Over ons

Hartelijk welkom op de website van restaurant ‘An-Nam’, waarin we u in geuren en kleuren kennis willen laten maken met ons unieke, sfeervolle restaurant in Tiel.

De Vietnamese keuken onderscheidt zich door het gebruik van verse ingrediënten en kruiden zoals verse koriander, citroengras, gember, Noord-Vietnamese pepers, knoflook, verse kokosmelk, ananas, muntblad en limoen.

De wok helpt bij het bereiden doordat gedurende korte tijd, op hoge temperatuur en onder voortdurend omscheppen de ingrediënten worden gegaard. Dit komt ten goede aan het behoud van de vitaminen en het aroma van de kruiden. Deze verrassende, oosterse specialiteiten, met subtiele smaken, worden als ware kustwerkjes aan u gepresenteerd. ‘An-Nam Tiel’ biedt u een scala van fraai opgediende oosterse culinaire hoogstandjes naar oorspronkelijk recept. Uw smaakpapillen wanen zich in het oude en verre Vietnam.

Maak kennis met de smaak van de Vietnamese keuken in een stijlvolle, warme en karakteristieke ambiance. Wij hopen dan ook van harte, u binnenkort persoonlijk te mogen begroeten.

Over ons