Vietnamees Restaurant An-Nam Tiel

Restaurant

Een culinaire reis door Vietnam

Eten bij An-nam betekent kennismaken met de unieke cultuur van Vietnam. De geschiedenis van het land heeft een bijzondere stempel gedrukt op de culinaire traditie, met invloeden van landen als China, Thailand, India en Indonesië, maar bijvoorbeeld ook van een westers land als Frankrijk.

De Vietnamese keuken combineert het beste van de culinaire tradities van deze landen en voegt daar specifiek Vietnamese kwaliteiten aan toe: onze historie van veelzijdig, gezond en betaalbaar eten.

De belangrijkste ingrediënten van de Vietnamese keuken zijn uiteenlopend en ook de bereidingswijze is gevarieerd. De algemene indruk is dat de gerechten mild zijn, maar door subtiel gebruik van kruiden is het goed mogelijk een zeer krachtig Vietnamees menu te creëren.

Bij veel gerechten worden diverse verse kruiden aangeboden, zodat iedereen het gerecht aan zijn of haar smaak kan aanpassen. De menukaart van An-nam maakt het letterlijk mogelijk om bij ons op culinaire ontdekkingsreis door Vietnam te gaan.

An-nam boot

Voor An-nam is het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Wanneer je bij ons eet, willen we daarom graag meer vertellen over ons eten. Wij nodigen je van harte uit onze medewerkers uitleg te vragen over de diverse menu’s en de manieren waarop je zelf variatie kunt aanbrengen.

In een tijd waarin we steeds meer letten op gezondheid en het gebruik van verse en eerlijke ingrediënten, neemt de populariteit van de Vietnamese keuken toe. Onze gerechten zijn traditioneel én eigentijds. An-nam wil in dat opzicht een ambassadeur zijn voor het échte Vietnamese eten en daarmee ook voor onze eeuwenoude cultuur.

Bekijk via deze link ons menu als je nieuwsgierig bent geworden naar wat er op onze menukaart staat!

Klik hier om de menukaart te downloaden »